Agenda

Hier vind je onze laatste workshops en cursussen. 

 • Illustration

  Become your own therapist

  januari, 2021
  Online

  Dit is onze wintercursus. De winterperiode staat voor reflectie en naar binnen keren. Perfect dus om jezelf dieper te leren kennen. Dat is dan ook wat we in deze cursus gaan doen. De GGZ staat bekend om zijn ellenlange wachtrijen, en daarnaast komt het veelvoudig voor dat mensen niet écht geholpen worden. In deze cursus leer je om je eigen therapeut te worden. Zodat je niet meer afhankelijk bent van een ander. We gaan hierbij écht de diepte in, dus deze is zeker niet voor iedereen weggelegd.

 • Illustration

  eenvroegbegin cursus

  15 maart, 2021
  Online

  Deze cursus start op 15 maart 2021. Je gaat in deze 4-weekse cursus leren hoe jij je perfecte ochtendroutine voor jezelf kunt creëren en meer liefde voor jezelf kunt cultiveren. 
  Deze cursus is al 70x afgenomen. 

Losse producten

Je kunt ook losse diensten van ons afnemen, deze helpen je ieder op hun eigen manier om te groeien als mens. 

Illustration

e-book dreamboard

Hét e-book dat je moet hebben voordat je het nieuwe jaar instapt. In dit boek ga je leren hoe je inzichtelijk krijgt wat jouw dromen zijn en belangrijker nog, hoe je deze uit kunt laten komen. Saonah neemt je mee in de wereld van manifestatie, het kwantum veld, maar geeft óók praktische tips om je doelen te bereiken.
Voor slechts € 14,95

Illustration

Coaching van Eduard

Merk jij dat je veel last hebt van somberheid, angsten, of worstel je met andere mentale problemen? Wil jij meer ondersteuning in je proces rondom zelfontwikkeling en persoonlijke groei? Eduard helpt je hierbij. 
Met jarenlange werkervaring als coach bekijkt hij op holistische wijze jouw problematiek.
 Op 01-06-2021 stopt Eduard met individuele coaching. Grijp dus nu je kans, mét 40% korting!
Digitaal 1-op-1 coaching 60 minuten
Nu voor € 111,- i.p.v. € 185,-

Illustration

Meditatie bundel

Mediteren is belangrijk. Het zorgt voor veel meer rust, een heldere geest en een frisse blik. Wanneer jij helemaal overwhelmed bent, het niet meer ziet zitten, niet weet wat je moet doen, je onzeker of radeloos voelt, dan is meditatie je beste medicijn. 
Wij hebben diverse meditaties voor je opgenomen. Deze gaan jou helpen om een krachtige mindset te creëren die staat als een huis. Soms door bekrachtigende woorden, soms om wankelende muren onderuit te halen om plaats te maken voor iets nieuws. 
Met de meditatie bundel kun jij op ieder gewenst moment tot jezelf komen door alleen maar te luisteren. 
Meditatie bundel€ 19,99