Visualisatie & Manifestatie

3-uur durende workshop waarin we gezamenlijk aan onze doelen werken + een vision board maken

Illustration

Kijk eens om je heen? Wat zie je allemaal? Wat kun je vastpakken? En realiseer je dan dat alles om ons heen, ooit begon met een gedachte. Een gedachte in iemands brein die daarna is gemanifesteerd in de materiele wereld. 
Dat is hoe krachtig ons denken is. Dit is tevens hoe de wereld van kwantum fysika werkt. Alles in en om ons heen is energie. En daar waar jij je op focust, ontvang je meer van. 
In de workshop gaan we dieper in op deze wetten. Hoe werkt het precies? Hoe kan ik overvloed voor mezelf creëren? Hoe zorg ik ervoor dat mijn doelen en dromen realiteit worden? Welke tools kan ik inzetten om het leven vorm te geven zoals ik dat wil?
Saonah is een spirituele dromer met een hands-on mentaliteit. Je moet je visie omzetten in je gewoontes en gedrag. Dit is hoe je die overvloed voor jezelf naar je toetrekt. Maar je moet allereerst begrijpen hoe dat werkt. 
Het wordt een fantastische ochtend, we beginnen met een gezamenlijke meditatie waarin je in je eigen kracht wordt gezet. Vanuit die kracht, zonder angst en limitatie van jouw kunnen, gaan we onze dromen en doelen opschrijven. Hierna gaan we aan de slag met praktische tools. We maken o.a een visionboard en droomkaartjes die jou constant blijven herinneren. 
Let's create flow together.