Eduard Dumee

Innerlijke rust coach

Het schijnt allemaal in jezelf te zitten. Geluk, rust, kracht en vrijheid. Maar niemand die je uitlegt hoe en waar te zoeken.
Van ellende mijn bed niet meer uit komen. Tot aan niet meer kunnen slapen door uitzinnige vreugde. Ik kende de pieken. En leerde de dalen kennen. Die brachten me uiteindelijk terug naar de balans.
Dat is de plek waar helderheid ontstaat. Vanuit daar kun je zien dat het niet jouw schuld is. Of die van een ander. Daar vallen (zelf)oordeel en schaamte in het niets.

Illustration

Mijn aanpak

Dit is wat jij kunt verwachten

Intake gesprek

Lekker in je vel zitten is geen vanzelfsprekendheid. Hoe wil jij je voelen aan het begin en einde van de dag? Door dit te bepalen wordt inzichtelijk wat wel en niet bedraagt aan dat gevoel.

Zelf onderzoek

Een probleem pak je bij de wortel aan. Al het andere is symptoombestrijding. Door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten brengen wat verborgen is naar boven.

Leiderschap

Jij bepaalt wie er aan de knoppen zit. Niemand anders. Vanaf dit punt is lijden overgegaan in leiden. Je laat je niet langer beïnvloeden door de verwachtingen van anderen.

Hoe het werkt?

1e fase

In een kwartier tijd verhelderen we je hulpvraag en zet ik in grote lijnen een traject uit. Hieruit volgt mijn advies, maar de inhoud en duur bepaal je te allen tijde zelf.

2e fase

Voor de continuïteit kun je (twee-)wekelijks zelf de afspraken boeken in mijn agenda. Deze duren in principe een uur. Het is ook mogelijk om een gesprek van 30 of 45 minuten aan te vragen.

3e fase

Aan het einde van de maand ontvang je digitaal een gespecificeerde factuur die je ineens -of in zelfgekozen termijnen- kunt betalen. Mocht een gesprek korter duren dan gepland, worden overgebleven minuten niet in rekening gebracht. 

Boek nu een kosteloos 15 min. intake gesprek

Twijfelen is als zitten op een schommel stoel. Je beweegt wel,maar je komt niet vooruit.