Illustration

FAQ

Hier vind je onze meest gestelde vragen én antwoorden! Zit er niet tussen wat je zoekt? Je mag ons altijd een berichtje sturen!

 • Kan ik de cursus doen als ik om 07:00 of 07:15 op mijn werk moet zijn?

  Absoluut. Met de cursus willen wij jou helpen om je eigen fijne ochtend routine te ontwikkelen. We hebben om 06:30 een gezamenlijke meditatie, om een stok achter de deur aan te bieden voor zij die het niet gewend zijn vroeg op te staan!
  Daarnaast bieden wij ook opgenomen meditaties aan met de cursus, zodat jij toch in de ochtend, op een moment wat voor jou uitkomt, onze meditatie kunt volgen. 
  Wist je dat wij ook een losse meditatie bundel aanbieden? Die kun je altijd en overal luisteren, ook ná de cursus. 

 • Kan ik de cursus doen als ik op vakantie ga?

  De upload van content vindt 21 dagen lang plaats. Maar jij hebt daarna nog 2 weken lang toegang tot het account. Dit betekent dat jij de cursus gewoon lekker in je eigen tijd kunt doen. Mits je dus niet 5 weken lang in de cursus tijd weg gaat, kun je het gewoon volgen!

 • Kan ik het werkboek ook los bestellen?

  Absoluut! Deze vind je binnen nu en twee dagen op onze website. We bieden een digitale en een geprinte versie aan. Let op, hier staan alleen de opdrachten in. Wil je echt het maximale eruit halen? Dan raden we je wel aan om de gehele cursus te volgen. 

 • Wat kost het als ik als ex cursist nog een keertje mee wil doen?

  Als ex-cursist ontvang jij € 50,00 korting op een pakket naar keuze. 

 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

  Je hebt 5 weken lang toegang tot de cursus. Na de startdatum uploaden wij lesmateriaal 21 dagen lang. Daarna beantwoorden wij met liefde alle vragen die mogelijk nog ontstaan. Na de 5 weken heb je geen toegang meer tot het besloten Instagram account, maar heb je nog wel toegang tot de besloten WhatsApp groep!