Illustration

FAQ

Hier vind je onze meest gestelde vragen én antwoorden! Zit er niet tussen wat je zoekt? Je mag ons altijd een berichtje sturen!

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

  Iedere cursus die wij aanbieden kun je in je eigen tijd volgen. Het is dus niet erg als je een dagje of zelfs meerdere dagen niet kunt. Om het maximale uit je cursus te halen, raden wij aan om 1 uur per dag te besteden aan het materiaal. En als je dus 1 dag niet kunt, haal je dit uurtje een andere dag in.

 • Kan ik ook in termijnen betalen?

  Absoluut! We kunnen ons goed voorstellen dat het financieel misschien niet in een keer lukt. Maar omdat we enorm trots zijn dat je toch in jezelf wilt investeren (het meest waardevolle wat je kunt doen), bieden we deze optie aan. Stuur ons even een mailtje als je dit graag wilt : ln.nigebgeorvnee%40ofni 

 • In hoeverre lijken de cursussen op elkaar?

  Become your own therapist is echt een hele eigen cursus. Onze eenvroegbegin zomer cursussen gaan specifiek over vroeg opstaan en opstaan voor jezelf. Hierin leren we je een fijne ochtendroutine voor jezelf te creëren en hoe je die vasthoudt. We besteden ook aandacht aan zelfliefde maar niet zo diepgaand als de winter cursus: Become your own therapist. Dit is een meer therapeutische cursus, waar de zomer cursus meer een mindset en actieve cursus is.

 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

  Winter cursus: Je hebt 9 weken toegang tot de cursus. Alle content wordt gedeeld via ons eigen platform waar jij onderdeel bent van de community. Dit is een beveiligde omgeving.
  Zomer cursus: Je hebt 5 weken lang toegang tot de cursus. Na de startdatum uploaden wij lesmateriaal 21 dagen lang. 

  Na de cursussen beantwoorden wij met liefde alle vragen die mogelijk nog ontstaan.