Illustration

We starten weer op 15 maart 2021, doe jij mee?

Herken jij dit?

  Dat je wekker is ingesteld om zo lang mogelijk te kunnen slapen, je paniekerig wakker wordt en in je kleding schiet, terwijl je aan het aanrecht een boterham naar binnen werkt?
  Dat je vaak stress hebt om deadlines te halen of om ergens op tijd te zijn?
  Dat je overweldigd bent door alle drukte in je hoofd en dat gedachten maar niet lijken te stoppen?
  Dat je moeilijk in slaap kunt komen?
  Dat je je ontevreden voelt, omdat je vrijwel niks gedaan krijgt?
  Dat je wéét dat er meer uit het leven valt te halen, maar niet weet waar te beginnen?
  Dat je van alles bent gestart, maar nooit iets afmaakt? 


Illustration

Wij herkennen dit maar al te goed. 

We hebben niet altijd voluit geleefd. Keken op tegen de dag die komen ging. Waren dagelijks ontevreden en gehaast. Door jarenlange zelfontwikkeling, cursussen, workshops en opleidingen kreeg onze persoonlijke groei een boost en hebben wij ons leven 180 graden omgegooid.
Inmiddels leven we in volkomen vrijheid. We hebben beiden onze baan opgezegd om vol voor onze dromen te gaan. En wanneer iets tegen zit, hebben wij nu de tools én een krachtige mindset om daarmee om te gaan.

Dit gunnen wij jou ook
Laat ons je helpen

Zoek je ook naar manieren om weer de controle over je dag te pakken, voordat de dag controle over jou krijgt? Of je nu meer rust in je hoofd wilt, opzoek bent naar een betere routine of gewoon eindelijk eens je doelen wilt behalen. ‘eenvroegbegin’ helpt jou hierbij. 
Jij kunt elke ochtend transformeren in een helpende tool die jou in je hoogste potentieel zet, waardoor jij enorme verandering in gang kunt zetten.
Ben je er klaar voor om samen met ons drie weken lang op de doordeweekse dagen om 06:00 op te staan? Zo niet, schrijf je dan zéker in!

Wat de voorgaande 50 cursisten zeiden:

'Ik vind jullie echt top! Had eerst zoiets van, moet ik deze cursus wel doen, maar het is elke cent absoluut waard! Het brengt me zoveel meer dan ik had verwacht'.

M.B.

eenvroegbegin, is het halve werk.

Alles wat je tot nu toe in je leven hebt gemanifesteerd, is een resultaat van gedrag en gewoontes. Het een helpt je vooruit, terwijl het ander je ophoudt. Gelukkig kun je deze veranderen in gewoontes die wél behulpzaam zijn. Om meer tijd voor jezelf te hebben, rustiger te worden in je hoofd, beter om te gaan met lastige gedachten en gevoelens en je fit en vitaal te voelen in je lijf. 
En dat begint in de ochtend.

Over ons

Illustration

'Ook heel fijn dat jullie zo open waren en persoonlijke ervaringen deelden. Dit gaf een vertrouwd gevoel.'

Tegen ons kun je alles zeggen. Wij weten dat de weg van persoonlijke groei niet altijd over rozen gaat. Hoe bewuster je wordt van wat er in jou leeft, hoe meer je mee te dealen hebt. Het zijn dan ook de meest pijnlijke gevoelens en gedachten die we juist zo ver weg stoppen. Máár, naast dat we graag de diepte in gaan, zijn we ook gewoon hele normale mensen en zelfs een tikkeltje gestoord. 
Eduard werkt al jaren als coach op het gebied van mentale- en emotionele ontwikkeling. Hij heeft ervaring met dak- en thuislozen. Is ervaringsdeskundige in burn-out, psychose en depressie. En hij coachte leidinggevenden in de zorg in het optimaal benutten van hun talenten. Doet elke dag aan hardlopen, yoga en krachttraining.
Saonah is afgestudeerd als vormgever. Zij creëert graag mooie sfeerbeelden in vorm van video, fotografie en heeft een liefde voor schrijven. Daarnaast is ze al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en 3 jaar ondernemer. Ze houdt van authenticiteit, creativiteit, ethiek en sushi en patat. 'Alles waar ik ooit van droomde is in gang gezet of al gerealiseerd.'

Wat kun jij verwachten

Uit boeken kun je ontzettend veel leren. Maar tegenwoordig zijn onze hersenen meer visueel en digitaal ingesteld. Vandaar dat wij onze cursus online aanbieden. Op een spelende, esthetische, inspirerende en vooral ook leerzame wijze. Zie onze cursus als een interactief boek.

Illustration

Programma:Week 1. RoutineWaar vroeger ‘rust, reinheid en regelmaat’ de standaard was, gaat het tegenwoordig over ‘meditatie, zelfzorg en routines.’ In de eerste week leer je tijd en ruimte te creëren voor jezelf en deze nuttig in te vullen.
Week 2. DisciplineErgens aan beginnen is één, maar volhouden is twee. Tijdens deze week leer je jezelf beter kennen en ontvang je tips en tools om daadkrachtig met je doelen aan de slag te gaan en te verwezenlijken.
Week 3. Zelf-liefdeHet is gelukt om elke dag voedende gewoontes na te leven! Nu is de tijd aangebroken om alles wat jou niet meer dient volledig los te laten om onvoorwaardelijke zelf-liefde te ervaren.
Met het lesmateriaal helpen wij jou om leiderschap te nemen over je leven.
We starten weer op 15 maart!