Early bird: de eerste 10 tickets voor slechts € 249,-

Ben je klaar met oude gedachtepatronen, terugkerend ongewenst gedrag, of wil jij je gewoon minder somber of angstig voelen? 

Er gebruiken in Nederland 1 miljoen mensen anti-depressiva. Ook wij waren hier onderdeel van. Tot we leerden dat dit ons alleen maar verder van onszelf af bracht, in plaats van dat wat het zou moeten doen, ons beter laten voelen. We leerden allebei om onszelf te helen door jarenlang geïnvesteerd te hebben in zelfontwikkeling. We hebben het diepste van onszelf durven aankijken, om het donkere te kunnen verlichten met onze eigen kracht en liefde.
Inmiddels zijn we heel wat kennis verder, vele tools rijker en willen we deze nu met jou delen. Het meest liefdevolle wat je jezelf cadeau kunt doen, is dat je niets of niemand nodig hebt om je gelukkig te voelen. Of mooi. Of vrij. Of goed genoeg. 
Alles zit al in jou. 
In deze cursus leren we jou om je eigen therapeut te worden. Om je eigen steunpilaar en knuffel te worden, in plaats van die kracht en liefde buiten jezelf te zoeken.
Het is onze meest waardevolle cursus, die je leven gaat veranderen.

Deze is voor jou als je

1.

Opzoek bent naar de juiste hulp die wél wat voor jou betekent

  Veel piekert en laag zelfbeeld hebt. Je vindt het leven vaak zwaar en oneerlijk
  Je wilt af van negatieve gevoelens en gedachten
  Kampt met mentale of emotionele problemen

2.

Je niet goed bij je gevoel kunt, of deze niet weet te interpreteren

  Je zit bijna constant in je hoofd
  Kunt niet duiden waar een bepaald gevoel vandaan komt
  Je ervaart ongemak in contact met andere mensen

3.

Je bent al een tijd bezig met zelfontwikkeling, maar blijft tegen bepaalde stukken aanlopen

  Je wilt je vaker rustiger voelen
  Je zoekt meer verdieping in je groeiproces
  Je bent klaar om nieuwe keuzes te maken

We starten op 25 januari

0Days
0Hours
0Minutes
0Seconds

Become your own therapist


Zo voel je je na de cursus

Illustration

Er zijn vast momenten in je leven geweest, dat je je honderd procent gelukzalig voelde. Het kan het moment zijn dat je na een zware klim bovenop een berg stond, met prachtig uitzicht, het kon de geboorte van je kindje zijn, het kan het moment zijn dat je een huisdier kreeg of nam, het kan dansen op een festival zijn, of je trouwdag. En misschien waren het wel de kleine dingen die je zo'n fijn gevoel gaven. 
Wist je dat jij je ieder moment zo kunt voelen?
We denken vaak dat we externe omstandigheden nodig hebben om ons gelukkig en vervuld te voelen. Maar dat gevoel is ieder moment toegankelijk. Je hebt er direct toegang toe. Dit gaan we je leren in de cursus. 
Na de cursus weet je hoe je om kunt gaan met lastige gevoelens. Je rent niet meer weg als iets moeilijk voor je is. Je straft jezelf niet meer met negatieve gedachten over jezelf en durft voor jezelf op te komen. Je voelt je waardig en vol zelfvertrouwen. Je herkent je eigen patronen en maniertjes en je weet hoe je hiermee om kunt gaan. Je kunt makkelijker loslaten, je bent rustiger in je doen en laten en je hebt een diep gevoel van vertrouwen in jezelf, je levenspad en de mensen om je heen. 
Dit gaan we samen creëren in 6 weken tijd. 

Alles wat je kan worden afgenomen waardoor je je minder voelt, draagt iets in zich mee wat je jezelf nog niet geeft.

Eduard Dumee

Zo ziet de cursus eruit

1

Week 1:Leerproces

In week 1 ga je je 'zelf' beter leren kennen. Wie ben jij, wat maakt jou gelukkig, wat maakt je angstig? Hoe ga jij met situaties om? Wat is je levensverhaal? Waarom doe jij je dingen zoals je ze doet? Waar ligt groei bij jou?

2

Week 2: Weeskinderen

Als kind overkomen je bepaalde dingen waar je nog geen woorden of gevoel aan kunt geven. Logisch, want je bent nog maar een kind. Toch slaan die emoties zich op in je lijf en je brein. Dit zorgt ervoor dat iedere keer wanneer je in een soortgelijke situatie terecht komt, die pijn wordt getriggerd en je niet weet hoe je hier op een volwassen manier mee om moet gaan. 

3

Week 3:De oorsprong van gedachten en gevoelens

Waar komen ze vandaan? Wat is van jou en wat heb je onbewust overgenomen van de ander? Hoe verander je ze?

4

Week 4:Angsten en verlangens herkennen

Een mens lijdt het meest, door het lijden wat ie vreest. 

5

Week 5:Lichaamswerk 

Je lichaam is je onderbewustzijn. Dat heeft dus aandacht nodig. Door middel van laagdrempelige oefeningen gaan we kijken of er opgeslagen emoties vastzitten. 

6

Week 6:Intergratie

Nu we van alles doorlopen en geheeld hebben, gaan we nu verder kijken hoe je je leven wilt inrichten. Waar liggen je dromen en ambities? Hoe behoud je deze nieuwe versie van jezelf?

De cursus bestaat uit een Monday meetup, waarin we met zijn allen bij elkaar komen. Hier starten we gezamenlijk onze week d.m.v. meditatie en affirmaties voor de week. Je ontvangt per module een videoles waarin uitgebreid wordt gesproken over het thema van de week. Je ontvangt oefeningen waar je zelf en samen mee aan de slag kunt.

Prijs

Een cursus volgen is één, maar wellicht komt er een hele hoop los waar je meer begeleiding bij zou willen. Dat kan. Eduard biedt naast de cursus ook nog losse coaching aan waarbij hij je persoonlijke aandacht geeft en met je meekijkt. 

Solo

 € 249

Nog 8 kaartjes voor deze prijs, daarna € 299,-

Toegang tot de cursusToegang tot de communityDigitaal werkboek

Extra

 € 399

i.p.v. € 526,50

Toegang tot de cursusToegang tot de communityDigitaal werkboek3x 30 minuten 1-op-1 coaching

Master

 € 799

i.p.v. € 989,-

Toegang tot de cursusToegang tot de communityDigitaal werkboek4x 60 minuten 1-op-1 coaching

Illustration

Onze eigen diepte- en hoogtepunten

Van psychotisch en zwaar depressief naar een vrij en liefdevol leven

We komen beiden van ver. Als je door ons gecoacht wordt, dan weet je dat je écht gezien en gehoord wordt, omdat we het allebei mee hebben gemaakt. Eduard worstelde jarenlang met zware depressies, burn-outs en heeft zelfs meerdere psychoses gehad. 
Saonah kampte met een sociale angststoornis, depressies en deed aan zelfbeschadiging
Beiden hebben we de nodige therapie trajecten afgelegd, waarbij Eduard zelfs is opgenomen op een psychiatrische afdeling. We weten dus vanuit de diepte hoe ellendig je je kunt voelen als je worstelt met je mentale gezondheid. 
Inmiddels zijn we jaren verder en zijn we beiden zelfstandig uit dit dal geklommen en stopten we met medicatie en therapie. We hebben jarenlang geïnvesteerd in onszelf en ons geluk en hebben onze gezondheid prioriteit nummer 1 gemaakt. Hierdoor zijn we nu in staat om anderen te helpen. 
Eduard werd opgeleid als coach en is ervaringsdeskundige. Saonah biedt mindset workshops aan en helpt anderen om in hun eigen kracht te staan en gedrag en gewoontes om te buigen. 
We zijn beiden zelfstandig ondernemer van 3 bedrijven. Saonah heeft een paar keer in de media gestaan en werkt met grote merken samen. 
Ons leven is 180 graden omgedraaid door de beste leerscholen. Dit gaan we jou nu ook leren. Je rot voelen is ergens voor nodig. Maar je hoeft je niet altijd zo rot te voelen. Er is licht aan het einde van de tunnel. En omdat licht te bereiken, heb je niemand anders nodig, dan jezelf.